9911 Business

Just another SeoBureau site

Werken op afstand is niet alleen in opkomst, maar wordt in het huidige jaar ook steeds meer een noodzaak. Velen hebben behoefte aan een plek om te werken, weg van de afleiding van een creatief ingericht thuiskantoor.

Wat is een satellietkantoor?

Satellietkantoren of filialen, zoals ze ook wel worden genoemd, bieden ruimten die gescheiden zijn van het hoofdkantoor van een bedrijf. Sommige bedrijven zijn eigenaar van deze satellietruimten en andere kiezen voor niet-aangesloten bedrijven die kantoren verhuren. Deze laatste profiteren van een groot aantal kostenvoordelen en locatie-onafhankelijkheid.

Vestigingen kunnen drastisch variëren in grootte. Van het bedrijf met sleutelfiguren die een plaats dichter bij huis nodig hebben in meer landelijke gebieden tot grote gebieden zoals volledige verdiepingen of gebouwen met een groot team of zelfs meerdere teams. Het hangt gewoon af van de behoeften van de bedrijven.

Voordelen van satellietkantoren

Door te kiezen voor satellietkantoren kunnen bedrijven zich over grote gebieden verspreiden. Zoals we bij sommige grotere bedrijven hebben gezien, met vestigingen in hele landen! Maar voor kleinere bedrijven kan dit net zo effectief zijn en zeker kosteneffectiever bij het in dienst nemen van mensen die misschien niet nodig zijn in de onmiddellijke omgeving van het bedrijf. Of het voordeel van klanten die een fysieke basis hebben dichter bij waar ze wonen.

Wanneer nieuwe markten zich openbaren op nieuwe locaties, bespaart het veel tijd, geld en stress om een aantal belangrijke personeelsleden in een kantoor met diensten te plaatsen in dat gebied. In plaats van de hoofdpijn van het kopen of bouwen van nieuwe panden om te onderhouden. Of die korte tot middellange termijn projecten op verschillende locaties die geen lange termijn locatie vereisen.

Is een satellietkantoor geschikt voor uw bedrijf?

Een van de belangrijkste redenen waarom satellietwerken geschikt kan zijn voor uw bedrijf, is dezelfde reden waarom deze vorm van werken momenteel in de lift zit. Thuiswerken is nu misschien de manier waarop velen van ons werken. Maar na verloop van tijd realiseren we ons dat de thuisomgeving minder dan ideaal is wanneer we op lange termijn productief proberen te blijven.

Werknemers een plek geven waar ze heen kunnen om werk en privé gescheiden te houden is niet alleen goed om hun gevoel van isolement te verminderen, maar kan op zijn beurt ook hun productiviteit verbeteren. Een gelukkige werknemer is immers een productievere werknemer. Kantoren met diensten passen zich aan deze specifieke behoeften aan. Het creëren van kleine 1 tot 2 persoonskantoren die een veilige, sociaal gedistantieerde ruimte bieden om te werken zonder de vele afleidingen van het leven thuis.

Ontdek of u kunt profiteren van een kantoorruimte met diensten. Bekijk ons aanbod aan lidmaatschappen, inclusief het aanbod voor één persoon in een schone en veilige omgeving.

Tags: Bureau à louer Bruxelles